martes, 17 de noviembre de 2015

EL BEISBOL



És un esport que es juga amb un bat i una pilota entre dos equips amb nou jugadors cadascun. L'objectiu és aconseguir corregudes picant una pilota llançada per mitjà d'un bat i tocant una sèrie de quatre bases disposades als cantons d'un quadrat d'aproximadament 27,5 metres, anomenat "diamant"


ORIGENS:
Hi ha proves que s'han practicat jocs amb un pal i una bola des dels primers albors de la civilització. Cultures antigues, a Pèrsia, Egipte i Grècia, van practicar jocs amb un pal i una bola per divertir-se i com a part de certes cerimònies. Jocs d'aquest tipus es van estendre durant l'Edat Mitjana per tot Europa i es van fer populars en variades formes. Els europeus van introduir jocs semblants a les seves colònies d'Amèrica cap al segle XV. Tanmateix, van ser considerats com jocs infantils fins al segle XVI.

TÀCTIQUES I OFENSIVES DEFENSIVES:

La decisió tàctica que precedeix gairebé cada jugada d'un partit de beisbol implica la selecció del llançament. Entre l'àmplia varietat de llançaments que es poden executar, els quatre tipus bàsics són la  recta, el canvi de velocitat i dos llençaments: el llamçament de corba i el  llançament lliscat.

Especificacions d'un cam de bèisbol



FONT D'INFORMACIÓ:

Wikipedia

No hay comentarios:

Publicar un comentario